MSDN - verktyg för utvecklare

Microsoft Developers Network.

Vad är en MSDN-prenumeration?

Visual Studio får man tillgång till ett kraftfullt IDE som genererar högkvalitativ kod vare sig utveckling sker mot webben, Windows, SharePoint, Windows Phone eller andra miljöer. En MSDN-prenumeration är en tjänst du lägger till vid beställning av önskad Visual Studio-version. Prenumerationen gör det enkelt för utvecklarna att komma åt support, verktyg och nya versioner av Microsofts programvara i test- och utvecklingssyfte.

MSDN-prenumerationen förenklar licensieringen för utvecklingsprojekten genom obegränsad användning för att utveckla, testa, eller demonstrera programvaran på valfritt antal enheter. Varje person som använder programvaran på detta sätt behöver en licens.

Med en kostnadseffektiv MSDN-prenumeration får ditt utvecklingsteam tillgång till nya versioner av Microsofts produkter under prenumerationstiden – både via Visual Studio men också från test- och utvecklingslicenser av operativsystem, serverprogramvara och produktivitetsprogram.

Vem är det till för?

För utvecklare eller utvecklingsteam som effektivt och produktivt behöver kunna lösa verksamhetens krav. I denna vardag måste en utvecklare ha tillgång till utvecklingsverktyg, plattformar, databaser och mycket annat för att kunna utveckla den efterfrågade lösningen.

Microsoft

Behöver du hjälp?

Kontakta vår MSDN-expert Lotta Jansson för pris rörande abonnemang och hur ditt företag tecknar MSDN till bästa pris.

Lotta Jansson når du på 070-190 47 76.
Du kan även e-posta till lotta.jansson@ultimateconsulting.se

Fördelarna med MSDN

  • Ditt utvecklingsteam får åtkomst till mer än 12 000 nedladdningar inklusive nästan alla produkter, versioner, språk, verktyg, utvecklingskit och andra resurser.
  •  
  • Förhandsvisningar av betaprodukter.
  •  
  • Team Foundation Server + CAL ingår.
  •  
  • Tillgång till Windows Azure-plattformen ingår i vissa MSDN-nivåer för upp till 24 165 kr i årliga förmåner.Detaljerad information om vad som ingår.
  •  
  • Tekniska supportincidenter via telefon och prioriterad support på MSDN forum ingår.
  •  

För att utvecklingsteamet ska bli mer effektiva och produktiva bör du välja rätt MSDN-prenumeration till varje person i verksamheten beroende på vilken programvara ditt utvecklingsteam bygger programvaran på. Kom ihåg att gruppmedlemmar som installerar programvaran, till exempel driftpersonal som installerar programvara för ett testlabb, också kommer att behöva en MSDN-prenumeration. När utvecklingsprojektet närmar sig sitt slut tillåter en MSDN-prenumeration även att dina slutanvändare kan få tillgång till programvaran för att utföra acceptanstest på dina program.