Samarbete

Suveräna verktyg för att kunna jobba smartare tillsammans

Låt Office 365 vara navet i ditt arbete.

Med Office 365 har du suveräna verktyg för att kunna jobba smartare och framför allt; tillsammans. Det finns bättre sätt att än att e-posta allt fram och tillbaks i all oändlighet. Ha istället tillgång till allt tillsammans, oavsett var ni är eller vilken enhet du har.
Låt SharePoint Online vara “knytpunkten” för allt ni behöver dela i ert företag, oavsett om det är dokument, kalendrar, grupper eller annat.

Samarbete


Blanda inte ihop!

Skilj på privata saker och företagets dokument. Det finns nämligen två olika tjänster som namnmässigt är förvillande lika… Den som bara heter “OneDrive” och finns inbyggd i Windows 8, 8.1 och 10 är en renodlad konsumentprodukt. Den är kopplad till ett Microsoft Account (det som förr hette Windows Live-ID). Använd den gärna, men ha i åtanke att den är för privat bruk.

OneDrive för företag är däremot en del av Office 365. Det är en säkrare och “större” tjänst som är kopplad till ditt Office 365- ID (det som Microsoft ofta kallar “Work or School Account”). Använd denna tjänst för dina arbetsdokument och annat du behöver i arbetet.

Samarbete


Kontakta gärna Daniel Hannu direkt på 070-190 47 72.
Du kan även e-posta till daniel.hannu@ultimateconsulting.se

Dator, padda eller telefon? Spelar ingen roll.

Med Office 365 så kommer du åt allt du behöver oavsett vart du är eller vilken enhet du använder. Låt SharePoint Online vara navet i ditt arbete.

Samarbete

Alltid tillgång till dina dokument.

Glöm inte bort det du har i "My Documents". Ofta sitter man där och behöver jobba med ett dokument som ligger på arbetsdatorn. Med OneDrive för företag så har du alltid tillgång till dina dokument. Dessutom så är den oerhört tjusigt inlemmad i nya Office-paketet. Oavsett vilken enhet du startar ett Office-program på så kommer den ihåg vilka dokument du jobbat med. Bara klicka på dokumentet i listan så är du igång, utan att behöva bläddra bland en massa mappar.

Alltid i kontakt med dina kollegor.

Glöm inte att Skype för företag ingår i Office 365. Precis som alla andra Microsofts produkter “för företag” så är det en säkrare variant som du använder med ditt Office 365- ID. Använd gamla vanliga Skype med ditt Microsoft Account för privata ändamål och Skype för företag som ditt professionella verktyg när du vill texta, prata, dela skärm eller visa presentationer.