Microsoft Office 365

Låt Microsoft Office 365 bli ditt Easy-Office...

Mer än bara Office-paketet.

En del tror att Office 365 bara är ytterligare version av Office-paketet (Word, Excel, PowerPoint och Outlook), men så är det verkligen inte. Office 365 är en mängd olika tjänster som krävs för att man skall kunna dra nytta av Microsoft Office på så bra sätt som möjligt.

Låt oss ta ett bra exempel; Outlook är själva programmet du använder för att hålla koll på din e-post, kalendrar och annat… medan Exchange Online är där allt egentligen händer. I Exchange Online ligger allt innehåll och allt styrs därifrån. På så sätt så behöver du inte tänka på backuper eller annat då allt ligger tryggt i Microsofts datacenter. Skulle en dator gå sönder så tar du bara en ny och ansluter Outlook på nytt till Exchange Online och voilá, allt är tillbaks som det skall.

På samma sätt finns andra tjänster som t.ex. SharePoint Online (för bland annat åtkomst till alla dina dokument) ligger tryggt och säkert hos Microsoft och du slipper tänka på dyr teknisk infrastruktur som krävs för att allt skall funka “bakom kameran”.

Läs mer


easy-service  Officepaketet

easy-service  E-post

easy-service  Samarbete

Mobiliteten får du på köpet...

Office